وَ هُوَ الا مامُ الرَبّانی، وَ الْهَیْکَلُ النُّورانی، قُطْبُ الا قْطابِ، وَسُلالَةُ الاْ طْیابِ، النّاطِقُ بِالصَّوابِ، نُقْطَةُ دائِرَةِ الا مامَةِ. (ریاحین الشّریعة:ج1، ص93)
او پیشوائی الهی و ربّانی است، تجسّم نور و روشنائی است ، مرکز توجّه تمامی موجودات و عارفان است، فرزندی پاک از خانواده پاکان می باشد، گوینده ای حقّگو و هدایتگر است، او مرکز و محور امامت و رهبریّت است.
عنوان
عزیزان من، جوانان عزیز! امروز در دوران جمهوری اسلامی این فرصت برای آحاد جامعه هست که درست حرکت کنند، درست زندگی کنند، مؤمنانه زندگی کنند، با عفّت زندگی کنند. درس زندگی صدّیقهی طاهره، فاطمهی زهرا (سلاماللهعلیها) این است برای ما: تلاش، اجتهاد، کوشش، پاک زندگی کردن؛ همچنانکه آن بزرگوار یکپارچه معنویّت و نور و صفا بود
اوقات شرعی
آمار بازدید
بازدید این صفحه : 2008
بازدید امروز : 286
کل بازدید : 2494990
بازدیدکنندگان آنلاين : 2
زمان بازدید : 0/2344
ورود
کتاب هفته
بسیج در اندیشه امام خمینی (ره)
زبان کتاب :فارسی
شابک: 978-964-335-384-1
تاریخ اولین چاپ :1385
شمارگان: 500
نوع جلد :جلد نرم
قطع: وزیری
تعداد صفحات: 373
ناشر: موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی (ره)
نویسنده: معاونت پژوهش موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره)
شناسه: 37756
معرفی کتاب
بسیج لشگر مخلص خداست که دفتر تشکل آن را همه مجاهدان از اولین تا آخرین امضا نموده اند. «امام خمینی» در اندیشه امام بسیج یک نهادی است اجتماعی با ابعاد متعدد. دراین نگرش بسج دیگر صرفاً سازمان نظامی نیست که فقط در زمان جنگ و برای دفاع در مقابل دشمن شکل گرفته باشد، بلکه نهادی است وسیع و پاسخگوی نیازهای اساسی و حیاتی جامعه؛ و با اجزای دیگر نظام، چنان هماهنگی و پیوندی دارد که انفصال آن جز با انحلال جامعه اسلامی متصور نیست. حضرت امام که همیشه بر نقش مردم و اهمیت حیاتی آن در تأمین سلامت و موفقیت نظام تأکید می کردند، با درایت خاصی در آذرماه 1385، طی بیانات ضرورت تشکیل مدرسة عشق یا همان بسیج مستضعفان را اعلام نمودند و ...
در مجموعه حاضر در شش فصل، تاریخچه بسیج بر اهداف و مأموریت ها/ تبیین جایگاهها و منزلت/ مسئولیتهای اخلاقی/ تأثیرات در انقلاب/ و نقش بسیج مردمی در جنگ تحمیلی / موضوعات به ترتیب و به تفکیک جمع آوری و تنظیم گردیده است.