مديركل تبليغات اسلامي استان اردبيل: توانمندي بانوان انقلاب اسلامي را جهاني كرده است
مديركل تبليغات اسلامي استان اردبيل گفت: توانمندي بانوان در عرصههاي مختلف سبب شده است اين انقلاب چهره و جبروت جهاني پيدا كند.
حجتالاسلام مهدي ستوده در نشست جمعيت بانوان فرهيخته استان اردبيل اظهار داشت: انقلاب اسلامي ايران با مشاركت نيمي از جمعيت كشور كه زنان در آن حضور گسترده و فراگير داشتهاند توانسته است در عرصههاي مختلف قابليت خود را به نمايش بگذارد و عرصه را نيز براي ارتقا و اعتلا فراهم كرده است.
وي زنان را سازندگان و پرورشدهندگان نسل آينده خطاب كرد و افزود: اين نيروي بالقوه و منبع انساني شايسته در توسعه علمي و اجتماعي به ويژه توسعه فرهنگي كشور محسوب ميشوند.
مديركل تبليغات اسلامي استان اردبيل بيان داشت: بانوان جوانان با بهرهمندي از توان جسمي و ذهني و روحي بالا، درصد بالايي از جمعيت كشور را تشكيل دادهاند و اين دو گروه از سرمايه انكارناپذير جامعه ايران اسلامي هستند.
ستوده افزود: نيروي همكاري، همياري و تعاون و همبستگي زنان و جوانان به عنوان پشتوانهاي اساسي براي برنامههاي توسعه فرهنگي و كنش فعالانه و آگاهانه آنها براي رسيدن به مقصود در فعاليتهاي فرهنگي از سرمايه ارزشمند جامعه امروز ما است.
مديركل تبليغات اسلامي استان اردبيل توجه به برابري امكانات علمي، هماهنگ كردن مشاركت زنان در برنامههاي فرهنگي و بكارگيري نيروهاي جوان و متخصص در فعاليتها را براي به كار انداختن اين سرمايه عظيم دانست.
وي در ادامه سخنان خود با اشاره به ظرفيت اين سرمايه عظيم در بكارگيري توانمنديهاي مختلف اجتماعي، سياسي، اقتصادي و... بيان داشت: دشمن امروز اين سرمايه عظيم را براي از كار انداختن ماهيت و هويت اصيل ما نشانه رفته اما غافل از اين است كه اين عرصه نيز همچون ساير عرصهها در تير هلاكت خدعههاي خود مغلوب ميشود.
ستوده با طرح موضوع بيداري امتهاي اسلامي و انقلابهاي، كشورهاي عربي و منطقه اظهار داشت: در اين رستاخيز عظيم نيز بانوان حضوري گسترده و فراگير دارند و با حفظ حجاب و متانت خود عرصه مبارزه با استكبار و ديكتاتورها را عرصه بروز توانمنديهاي خود قرار دادهاند.
وي با اشاره به حضور بانوان محجبه در قيام مردم تونس، مصر و بحرين گفت: اين حضور نشان ميدهد كه خواسته حقيقي بيش از نيمي از جمعيت اين كشورها رعايت مباني و اصول اسلامي، ديني و معرفتي است.
در اين نشست اعضا در مورد مسائلي چون بررسي چالشهاي فرهنگي ديني جامعه زنان استان، احصاء نيازها و آسيبها و اولويتبندي موضوعات و ارائه راهكارها و... پرداختند.
|